Semestern + annat =)

hej på er alla läsare.
kul att ni ha koll ain så mycke som ni gjort fast jag inte ha uppdaterat, men jag ha nu haft min underbara semester och inte vela sätta mig ner och blogga. jag ska försöka dra igenom vad jag gjort på min ledighet :D så nu kör vi ett inlägg om de, får se hur långt de blir :P

-----------

så min semester började med att jag bara jobbade till 11 :D hääärlitt! då for jag och plocka upp isabell och lämnade henne hos moster och sen hem och gjorde mig i ordning och packa de sista för min ålands resa :)sen kom min skjuts och hämtade mig och jag fick en öl och bra musik. kunde inte bli bättre start :) då började min resa mot grisslehamn!

och sen på båten :)

väl framme blev de nån öl och en massa surr hos sandra och ove! och deras andra besök freddie med familj. sen dax för sängen! :) skön dag!
dagen efter (lördag) så tog vi bilen runt åland en sväng och kolla på lite sevärdheter! :)

väl tillbaka hos sandra och ove så var bänkpress raw tävlingen i fullgång :)inte varje dag man bor hos två världsmästare :D

lite priser då som dom hade hemma i sitt egna gym :)efter tävlingen så blev de en del massa andra aktiviteter :) kast med spjut (spett), hålla i spett, kulkastning, toppskastning, stenkastning och lite annat :) kul vare och trevligt! 

sen blev de bastning och ombyte och sen lite grillning och mera trevligheter på de! :)

en sen natt blev de och madde blev lite väl snurrig efter 1,2,3 ge mig fanta och rosé :P

dagen efter va de hemgång och lite båttur igen :)

  

åkte hem till moster och hämtade isabell och sen blev de en hel vecka i tjärnsjön där vi bara njöt av ledighet och god mat :) massa mys och spring och fiske! malin,klicken och jenna va också där ett par dagar! vart nån öl om kvällarna och rökt färsk fisk och lite kräftor med. mumms mumms.. Mycke Trevligt!efter en underbar vecka i tjärnsjön med mycke trevligt folk, sena kväll, massa gott och mycke sudoku så bar de av mot sundsvall igen för att lämna bellan hos pappa sin och jag drog 6 dagar till de livliga bollnäs :)

kom precis lagom till grillnatta! :D älskar mina vänner där nere med! underbara men tokiga dagar där också :)

blev en massa mys där med, och en kväll på paladium på grillnatta med tillhörande efterfest med bubbel och grogg och en kväll i arbrå med grillat och party och på parken och en kväll med raggare i bollnäs, kilafors och arbrå. en bra vecka! och så fick man träffa brandt! :D


väääldigt sliten på söndag åkte jag upp till mamma i stugan där bella va och där va vi i fem dagar och kopplade av och myste på till lite småstadsliv och åter god mat :)

sen va isabell hos pappa sin i tre dagar och jag avslutade min helg med att vara med hanna och hennes familj på torsdagen, vi grillade grillspätt och gjorde potatisgratäng, drack lite rose, njöt av gitarrhäng och sång och ett nakendopp i de blå :) sen surr och sova  :)

fredagen blev de spa på himlabadet med hanna gumman och lite stoj sen en kväll hos bitte och kenneth med massa goda skratt, goda drinkar och yatzzy och god mat! ;)

på lördagen blev de till att kolla då hanna och hennes pappa va trubadur på en vernisage :) dock kom jag lite sent men jag fick se de jag ville ändå ;)
och sen blev de dallan med go gumman maria!

och på söndagen hämtade jag bella och vi va hem till moster en stund och sen hem och myste,  gradde kom in med lite gåvor till mig från utlandet:) en STOOOR D&G parfym tre bh:ar och foppa tofflor och strumpor till mig :D och måndagen va de dax för dagis och jobb igen men hela veckan ha faktiskt gått bra.! tisdagen slutade jag röka och de ha också gått bra! helt utan plåster! kom bara fram till att jag tycker inte mitt vackra goa barn förtjänar en mamma med för tidig död eller nån lungsjukdom så jag slängde ciggen i soporna för hon om nån förtjänar de bästa!
på onsdagen alltså igår, kom härliga gradde in och hade med sig jordgubba, glass och grädde timm mig och bellan och mig. sen fick jag bort mitt löshår! blev väldigt tunt mitt hår då jag va tvungen och klippa väldigt kort på vissa fläckar där tovorna inte gick att reda ut. men allt har sitt pris och de va de värt för jag trivdes i de långa håret med men nu är de skönt att vara utan! :D

idag ha de inte hänt så m ycke men nu ska jag nog ta och krypa ner för imorgon är de jobb igen och sen på lör blir de furuvik med lillhöna min!! jag säger bara SOMMAR 2011!!!!

men hare bra alla nu orkar jag inte med blogen mer för ikväll!! hare bra allesammans till nästa inlägg! :D

puss på er alla som förtjänar de!!!!Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0