drar till...

men ett blogginlägg igen då mina kära vänner..

är så trött på dagarna då jag kommer hem nu så jag orkar knappt skriva men idag kör jag ett inlägg, för ju mer man väntar ju jobbigare blire!

börjar med att svara på elenas kommentar, nej jag bor inte i njurunda. jag bor i bredsand nu.


ja men va ha hänt sen sist då?

jag jobbar på och ha haft isabell på dagis men hon ha dock varit sjuk. feber och sen nån släng av magsjuka. men de gick ju till sig de med..  vi va på bvc förra måndagen med och allt såg bra ut. hon följer sin kurva men ligger under den "normala" men huvudsaken hon följer sin egen. en nätt liten tjej! :D

jag ha fått en hyra reducerad då jag knäppte kort på hur ostädat de va här och skickade till dinbostad. fick 4400 för de :)

ja men i helgen va vi ju till bollnäs! till mina underbara vänner maria och kattis! dom är så härlig dom brudarna! :D
på fredagen så shoppade vi (JAG) en massa på rusta och jysk och där fick jag även personalrabatt ;), sen käkade vi taco och drack vin och surra en massa. sen på natten blev kattis dålig. *undrar om de va isabell som gav nån bacill?*

på lördagen så klev goa maria upp med isabell, gav henne gröt och klädde på henne och bytte på henne då hon gjorde de dagliga morgonbestyren sen gick dom på promenad och hälsade på marias pappa och dam, sen gick dom och handla och isabell somnade i vagnen och när dom kom tillbaka klev jag upp :D kl 11.00!! :D underbara vän! efter de bar de iväg till söderhamn på mer shopping tur :D men va hände där då. jo maria blev dålig! men som tur va gick de över efter en stunds vila på em. och på kvällsidan piggnade kattis på sig också.. middagen på lördagen blev med bordsgrill och massa vitlök! MMMM... mumma.. :D och lite vin såklart. sen va vi slut allihop och jag somnade i soffan :D

söndag softade vi på en stund på förmiddagen och jag va tvunden att packa om bilen då jag hade shoppa så mycke :D
sen va den korta helgen över! :S en helg är igentligen för lite tid.

mycke skratt ha de blivit iaf. och de är huvudsaken! man har för underbara vänner. och dom finns alltid om man behöver dom!

igår då jag skulle lämna isabell så va inte daniel hemme för tillfället så jag åkte till bitte och kenneth på kaffe och när vi skulle därifrån halka jag i trappan ute med isabell i famnen! men hon klarade sig så hon bara studsa på mig men jag slog ryggen i ett trappsteg, sen lämnade jag isabell hos daniel och de är ju tungt men de går ju bra och de är tur de. sen åkte jag hem och käka och såg wallander och sen kröp ner i min sköna säng med en jävla värk i ryggen.

imorse va de dax för jobb igen men guuuuud så ont jag ha haft idag i ryggen och framtill (revbenen?) började känna att jag höll på att få feber under dagen men fick en alvedon av en kollega! men de blev inte mycke bättre. men de va bara härda de! sen fick jag äntligen åka hem, jag ha ätit, badat HETT (blev aldeles röd) och tagit en 1grams alvedon och nu lagt mig! känner mig helt mörbultad. hoppas de är bättre imorgon!

idag på jobet stötte jag på emelie billefjord! fan va kul! har saknat henne. så vi ska försöka styra upp nått till veckan! :D ska bli kul..

de blir tyvärr inga bilder idag för jag ha inte lagt in några. men de kommer nåndag de med!

men nu ska jag sova. helt slut!!!!

puss på er alla som förtjänar de!

kort uppdatering

hej alla läsare!
nu ha jag flytta in i min nya sköna härliga lägenhet.
jag trivs redan så bra! :D känns så skönt när jag kommer hem ändå ha jag inte alla möbler och tapeter som jag vill ha men jag trivs! har aldrig kännt så i nån lägenhet jag ha bott. ni ska få se lite bilder. :D

isabell tar de här bra. att vara varannan vecka!  hon är glad och som vanligt pigg. min lilla solstråle! då hon är hos mig blir de mycke dagis men de gillar ju hon. hon är så bra att ha på dagis! hon har blivit värre i sin exem men de är bara att smörja och smörja!
hon pratar på och blir så stor! och jag är så glad att hon tar så lätt på allt och sover hur bra som hellst i sitt rum.nya jobbet går bra hittills jag ha inte hunnit varit ensam på stan än men de får gå som de går:D och de går nog kanon. de gäller att ta allt med en possitivitet!

jag har gått ner 4kg också fast jag njuter på som en tok! :) men jag äter betydligt bättre nu.jag ha ju köpt bil också! :D den ska ni få se!ja de är mycke possitivt som händer nu men de är jobbigt också kanske därför man behöver allt pepp och possitiva saker.

en helg kom maria ner till mig och då va vi ut och gud så kul jag hade!
sen ha jag haft en liten såkallad inflyttningsfest! herregud säger jag. sjuk men rolig! hanna mitt lilla tok du förgyller min vardag och även många andra! :Pibland är de så jävla jobbigt då man får mothugg hela tiden och motarbetning. men jag är säker på att detta kommer bli bra i slutändan!

och jag ha fått en dator :D av mamma och pappas snälla vän micke!

tur man ha super snälla människor runt sig! mina vänner och vänners vänner ;)
ni gör mig stark!

nu ska jag börja blogga igen så gott jag kan! men skriv gärna om de är nått ni undrar över som jag glömt skriva eller berättat om! jag är öppen för svar!

puss och kram på er så länge! jag är på topp!

RSS 2.0