kort uppdatering

hej alla läsare!
nu ha jag flytta in i min nya sköna härliga lägenhet.
jag trivs redan så bra! :D känns så skönt när jag kommer hem ändå ha jag inte alla möbler och tapeter som jag vill ha men jag trivs! har aldrig kännt så i nån lägenhet jag ha bott. ni ska få se lite bilder. :D

isabell tar de här bra. att vara varannan vecka!  hon är glad och som vanligt pigg. min lilla solstråle! då hon är hos mig blir de mycke dagis men de gillar ju hon. hon är så bra att ha på dagis! hon har blivit värre i sin exem men de är bara att smörja och smörja!
hon pratar på och blir så stor! och jag är så glad att hon tar så lätt på allt och sover hur bra som hellst i sitt rum.nya jobbet går bra hittills jag ha inte hunnit varit ensam på stan än men de får gå som de går:D och de går nog kanon. de gäller att ta allt med en possitivitet!

jag har gått ner 4kg också fast jag njuter på som en tok! :) men jag äter betydligt bättre nu.jag ha ju köpt bil också! :D den ska ni få se!ja de är mycke possitivt som händer nu men de är jobbigt också kanske därför man behöver allt pepp och possitiva saker.

en helg kom maria ner till mig och då va vi ut och gud så kul jag hade!
sen ha jag haft en liten såkallad inflyttningsfest! herregud säger jag. sjuk men rolig! hanna mitt lilla tok du förgyller min vardag och även många andra! :Pibland är de så jävla jobbigt då man får mothugg hela tiden och motarbetning. men jag är säker på att detta kommer bli bra i slutändan!

och jag ha fått en dator :D av mamma och pappas snälla vän micke!

tur man ha super snälla människor runt sig! mina vänner och vänners vänner ;)
ni gör mig stark!

nu ska jag börja blogga igen så gott jag kan! men skriv gärna om de är nått ni undrar över som jag glömt skriva eller berättat om! jag är öppen för svar!

puss och kram på er så länge! jag är på topp!

Din åsikt
Postat av: Anna - Mamma till Saga och gravid i vecka 22!

Härligt att du är tillbaka!

Lägenheten ser verkligen fin ut, och vad bra att ni trivs båda två :)

2011-02-22 @ 10:58:24
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Postat av: Elena

Vad fint du fått det Madde!! Fortfarande kvar i Njurunda? :)

Kram!

2011-02-26 @ 19:00:13
URL: http://elenandersson.blogg.se/
Postat av: Böle Sivan

Hej!Inte visste jag att du har en blogg, alltid kul att läsa och kolla fotona. Hoppas allt är bra med dig och lilla Persikan

Kram Siv

2011-04-05 @ 22:49:05
URL: http://sivmarias.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0