massor att göra..

ja då ha man jobba idag igen, men efter jobbet åkte jag till dagis och hämta isabell såklart sen så bar de av ner till skatan till bitte och kenneth, där isabell fick bada i pool och leka med en liten tjej. hon åt där nere och kenneth fixade min stereo som la av igår!! TACK! vad vore man utan vänner! måste styra upp nått med bitte och kenneth snart de tyckte även dom. kanske åka lite båt eller så :D
sen bar de av hemmåt och då ringde min kära vän erika som skulle på bite line med jenny, så jag skyndade mig och hämtade min älskade syster som satt här medan jag hängde på in till stan två timmar på uteservering och tjattra tok som vanligt och myste på! tack snälla syster. sen körde jag hem henne igen då erika och jenny stannade här medans! :D
imorgon så ska jag jobba och sen ska hämta isabell på dagis och ta med allt därifrån inkl vagn då hon ska gå på ett annat dagis som har sommaröppet,  och  sen göra henne fin då hon ska till pappa sin som fyllde 30 igår och träffa hans släkt.. sen ska hon vara där till fredag!
och när jag lämnat henne ska jag till min bror och fira min brorson som fyllt år, hade ingen om kalaset som kommer till helgen då jag redan bokat en resa bort så jag får fira han imorgon ist.
ja de va lite om idag och imorgon och mer än så ha jag att göra denna vecka dagarna bara flyyger bort!
men så skönt med denna värme!!!
jag undrar fortfarande vem du är som håller ett öga på mig och tros veta vad jag gör!!

mitt lillvackra! <3

Din åsikt
Postat av: Anna - Mamma till Saga & Freja!

Skoj att du kommit igång med bloggningen igen, det gillas :)

2011-06-29 @ 08:53:44
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser
Postat av: Emelie

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2011-07-12 @ 20:05:19
URL: http://djurförsäkring.net

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0