lördag + söndag

Igår lördag så väckte isabell sin mamma 07.45 usch tidigt men hon är så goo så de gör inget :P

Sen blev de en god frukost och lite teletubbies och på klädning.Jag, bella och syster tog och drog till sörböle till min gudfar och syrrans gudmor (håkan & kerstin) och väl där kom moffa (pappa) och hans kompis rulle.

vi va ute en stun och kolla på de fem hönorna och två ankorna som håkan och kerstin skaffat! :D isabell skulle ropa på hönorna och skrek hööööörniiii!! :D haha sötunge!

sen gick vi in och drack lite kaffe och åt bulle... i de sällskapet blir de bara tok och humorn är på topp! :D
efter fikat så blev de film och min gudfar pilla med min dator för att få lite ordning på den..
vi såg transformers. och bella sprang runt runt och babbla och busa med kurre (katten) och tino (hunden)bella och kurre blev goda vänner :)

vi skratta och toka en massa och sen va de dax för middag :) kerstin hon kan hon. alltid hembakt kaffebröd och hemlagad mat då man kommer dit :)bella går nu och säger.. mamma.... vet du sak.. moffa sinnessjuk..

hahahaha ja hon kan hon..

efter middag och lite mer kaffe så åkte vi hemöver.
vi plockade upp min vän helene som tillbringade resten av kvällen men oss och lite film mys och övernattning.  :)

idag vakna vi 09.30 :D bella fick mannagröt som hon säger och sen satt jag igång och skruva.. skruvade ihop ett skötbord eftersom hon fortfarande ha blöja och då slipper jag ha henne på tvättmaskin eller köksbänken! :D

och sen skruva jag bort en sidan på spjälsängen så hon kan ta sig i och ur själv nu :) stortjejen min. och hon sover i den nu och ha inte klivit ur en enda gång innan hon somnade :)lite stökigt på bilden men de bjuder jag på..

ja idag ska lilla hjärtat mitt till pappa sin och jag kanske beger mig till hassela.. har ju inte kramas på hela helgen :) jo just ja gubben va ju och tävla på dm i bänk igår och han kom 2:a :)

och danne tog guld! grattis pöjkar ! :Dne nu ska jag nog ta och klä på mig lite!

men hare gött allesammans!

PoK

// maddelusken
Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0