en maddes bekännelser!!

ja men hej alla trogna läsare..jag är så dålig på detta så jag skäms. vad är de för fel? varför sätter jag mig bara inte ochskriver lite varjedag? de blir ju så mycke för er att läsa då de blir en uppdatering i månaden typ.. jaja men jag ska dra igenom mitt svängiga liv och ni som orkar får läsa er igenom och försöka hänga med men jag begär inte att ni ska förstå! :)
jo sist jag skrev så fyllde isabell 2år och då va hon hos sin pappa men jag va dit och pussade på henne på kvällen, och en vecka senare på söndagen så hade jag kalas för henne här hemma och de kom en massa folk :) bara roligt :D massa fina presenter fick hon och de blev en massa tårta och kaffe ! :)
efter kalaset så drog vi till hassela och jag la henne där i resesängen ca kl 21.30. från och med måndag skulle jag ha semester 1vecka och börja jobba tisdagen efter. så jag tänkte vi kunde hänga i hassela lite med trevligt sällskap. men så 23.50 hitta vi en resa till grekland för ca 900:-/pers inkl hotell.. så de va inte så mycke att fundera på jag lånade en bil drog hem i all hast och panikpackade och slängde med mig pass och blöjor och tillbaka till hassela, 03.00 bar vi ner isabell i resesängen, ner i berlingon och hon tok sov hela vägen ner till arlanda och jag sprätta en öl :) hon vakna upp nere i sthlm och då bytte vi på henne och hon fick frukost sen gick planet :D

vi hade en underbar vecka nere i grekland men många mysiga stunder, mycke bad, god mat, lite vin, massa sol och många goda skratt! :D 32grader i skuggan nästan hela veckan! och vi fick ett kanon hotell på markplan, 5 meter till poolen och toalett, tre sängar, kokvrå och altan! :D vi hyrde bil i tre dagar och va och upptäckte ställen och vägar som nog inte många turister hamnar på :P myycket trevligt måste jag säga! 

 men tyvå dagar innan hemfärd blev jag dålig! fick lock i öronen dag 2 där nere men trodde de va vatten som inte ville komma ut men så fel jag hade. för två dagar inna hemfärd hade jag riktigt ont kunde inte gapa och de gjorde ont då jag prata. så snälla gradde gick på ett apotek och jag fick penecillin och värktabletter!

----------------------------------------

sen va de dax för hemfärd! :/ men mitt öra va inte bättre, upplevde de som att de bara blev sämre och väl hemma på mån kväll trodde jag att jag skulle dö.. jag va vaken hela natten och knapra alla möhliga de smärtstillande och grät och grät men sen på tis fm så lämnade jag isabell på dagis och åkte på vc. jag hade hörselgångs inflammation.. de värsa jag varit med om kan jag säga. blev hemma från jobbet hela veckan!

-----------------------------------------

men helgen efter blev jag bjuden på good fin middag av min underbara moster och dagen efter så klippte och färgade hon mitt hår! och jag blev super nöjd!sen va de jobb hela veckan därpå och livet lixom bara rullade på och nu ha jag gått igenom en kännslomässigt jobbig period i mitt liv men jag vet inte om ni är så intresserad av att läsa de men jag skriver de iaf så ni som vill kan läsa men de är välldigt upp och ner.. men nu känns de bra eller bättre!!! 

-----------------------------------------------

jo såhär va de.. jag ha ju som ni kanske vet träffat nån som jag umgåts mycke med vid namn micke! (michael gradin) en helt underbar människa enligt mitt tycke! men de har varit lite sisodär från min sida ett tag så efter resan kom de fram en massa jobbiga saker som legat på lur ett tag.. ja de vill jag inte gå in på så jag bestämde att vi skulle avsluta för allas eller hans bästa för de blev nog mer känslor än vad de va tänkt iaf från mitt håll...


-----------------------------------------------


och då kom jag på den idén att jag känner att jag inte va klar med mitt ex (daniel) så jag skicka till han och tyckte vi skulle prata! jag va där en hel natt och vi prata och prata och jag tyckte de kändes bra och att han förstod va jag mena..

jag ville vi skulle börja ses som normala människor och bygga upp en ny relation, att träffas med isabell kanske på himlabadet, drakborgen och bygga upp nå nytt kanske som vänner eller om de leder till mer längre fram men jag vill ge de en chans, för jag tycker inte man kunde göra som vi att älska varandra ena dagen och sen göra slut och inte vill veta av varandra nästa dag. jag trodde de fanns mer. så jag gav de en chans.. men vi har nog växt ifrån varandra. vi vill olika saker och jag tror inte DEN där kännslan finns där längra :( ..

men han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta! för han va den första karl jag någonsin älskat!!

---------------------------------------------------

och om sanningen ska fram så ha jag kommit på att jag har kännslor för en annan som jag förträngt och åtsiddosatt och förnekat! men så är de!!! jag tycker om MICHAEL GRADIN!!så nu vet ni de! och jag vet att de finns dom som har åsikter om att han är äldre MÄN DE SKITER JAG I! för mina vänner accepterar att jag tycker om honom.

men nu vet jag inte hur framtiden ser ut men jag gillar han, han får mig att känna mig trygg och glad. jag mår så gott i hans närhet. han vet vad jag vill och behöver i alla lägen om de så bara är en massage efter jobbet, värme och kramar!
när jag är med honom lever jag som jag vill leva! om man bortser från de snesteg jag gjort! NU HA JAG GJORT MIN BEKÄNNELSE!!!!!

om herr gradin! han va den förste karl jag varit med som.....

jag lärde kyssas... riktigt bra ;)
jag åkte upp på berg och kolla utsikten med...
jag dansade utan musik till med...
jag såg ett stjärnfal på en skoter med...
jag bara kan ligga och tokgarva med så...
förstår mina skämt och ha humor...
jag kan skratta åt av att bara titta på ...
jag skicka mms till VARJE dag...
helkroppsmasserade mig...
jag åkte båt med...
bjöd mig på lunch på jobbet...
löste många av mina problem...
mogna MAN jag umgåtts så med...
serverade mig frukost då jag klev upp utan att jag bad om de...
jag löste soduku med...
kom med en chees burgare då han visste jag va bakis...
jag gått på loppis med...
jag fiskat med...
jag pratat med i telefon mer än tre ggr varje dag och han låter lika glad varje gång jag ringer ;)
 

+ en massa annat!! :D

en sak är säker! jag har kommit fram till att jag TYCKER verkligen om dig du genomgoa man!haha ja nu vet ni! och vad ni än tycker

DE SKITER JAG I!!! för mina vänner tycker om mig för den jag är inte för den jag hänger med.. fast de är klart mina vänner vet redan och dom gillar också "gradde".. vi får se vart de går men idag mår jag bra!ne nu ska jag se film med syster och imorgon är min dag!! nu ska jag försöka blogga mer!! :D hare!! puss på er och till er som undrar hur gammal är han då så är han 49! så!!!hej hej!!! jag är glad!


Din åsikt
Postat av: Mamman

Om du är glad, då är jag LYCKLIG:)

Vilka fina ord om Gradde!

Men eftersom han varit min vän i ca 30 år, så förstår jag dig.

Han är en toppen kille:)

Njut av livet Madde, och ta vara på stunden som är nu.

Och som jag sa till dig i somras då vi pratade om honom;

Ni kan få 40 fantastiska år tillsammans, vilket är MYCKET mer än de flesta får med sin kärlek.

Så Madde, LEV, ÄLSKA och NJUT!!

Jag älskar dig min kloka, ärliga och vackra dotter!

2011-09-25 @ 05:29:20
URL: http://lantarentestate.hemsida24.se/
Postat av: Anna - Lycklig mamma till Saga & Freja!

Vilken härlig bekännelse!

Kärlek har verkligen ingen ålder, man tycker om den man tycker om helt enkelt! Han verkar vara en toppenkille, som tar hand om dig och vill ditt(och Isabells) bästa och det är det viktigaste :)2011-09-25 @ 13:48:47
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser
Postat av: therese

Låter helt underbart Madde!!! Glad för dig:)

2011-09-26 @ 08:05:55
URL: http://thereseohlander.bloggplatsen.se
Postat av: pernilla

Va fint :) Glad för dig!! Du ska vara där du trivs och mår bra...

2011-09-26 @ 15:59:03
URL: http://pumzan.blogg.se/

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0