resturangbesök och bio!

ja då va de tisdag då..  :)

ja jag ha jobbat idag som vanligt :) men de har gått bra. lite små insidenter men de rullade på efter jag styrt upp de jag va osäker på... :)

ja men efter jobbet så stod en stilig man med jeans, boots, svart skjorta och fixat hår under ett träd utanför jobbet och väntade på mig :D de blev käk på stekhuset och sen en bio på de, jägarna två ! :) jag ha vela sett den länge nu..han kan den mannen! ;) de va väldigt trevligt och jag kan säga de är första gången jag går ut på resturang med en karl som beställer mjölk till maten :P

filmen va iaf väldigt bra tyckte jag. precis sån film som jag gillar. men de va ju så spännande ett tag så jag trodde jag skulle tugga upp graddes arm :P hehe men jag hejjdade mig och tur va väl dä!

nu är vi i hassela och jag ha surra lite med min far! och garva som en tok i vanlig ordning. sen blev de en dusch och på med tofflorna och ner i fotöljen framför en eld för att betala lite räkningar, så nu är de klarrt och betarrt!

imorgon jobbar jag kvällen så de ska bli skönt att få sova ut lite imorgon, får se om man kanske hittar på nå loppis innan jobbet kanske :) eller NEJ MADELEINE!!! DU SKA SPARA NU!! så du kan tapetsera och måla och köpa de möbler och grejor du vill ha nångång :P

ne nu ska jag kolla fejjan lite och sen ska jag nog knoppa ja! men hörrni!!! HARE!!!

på återseende! :)


Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0