sköna söndag!

en lugn morgon idag med!
vaknade vid nio men kom inte upp ur sängen förns halv elva kanske. kollade lite nyheter i sängen och myste på :)
sen blev de härlig frukost och sen slöa i soffan och tittade på några program " vem vet mest " =) och bara dega idag med snyggfan!
sen blev de god middag och efter de kaffe och almondytårta på en inglasad altan.
nu har jag nyss betala alla mina räkningar och beställt en ny dammsugare..
är hos pappa min nu och hämtar min goa syster som ska även följa med mig på bio. de blir the lucky one :) en riktig madde film tror jag de är.. som en bra avslutning på denna toppen helg..
imorgon väntar jobb och en massa andra trevligheter mot kvällskvisten efter att jag hämtat mitt HJÄRTA!!!!
de pirrar i min kropp :) och de är du som gör de ;)
ne nu ska jag slänga in nån bild sen blire dra på bio och mysa..
tjing på er alla!!
'

lördag!

ja idag är de lördag och jag är både barnledig och jobbledig, och njuter av min ledighet i allra högsta grad.

igår jobbade jag till 16 sen blev de god kyckling med gorgonzola till middag och nån öl + bastu med underbart sällskap ;)

imorse fick man ju sova ut också för att sedan ligga i sängen och slappa innan man stoppade i sig av den goda helgfrukosten :) en avkopplande dag har de varit och en tur på hoj :) helt underbart måste jag säga. sitta och känna accelerationen.. tankarna far i väg med den, och den vackra solen gjorde inte saken sämre.. rundade kvällen med en god grillning och en öl med kaffe på de :)

nu blir de snart en dusch och fortssätta njuta av denna ledighet. :)

nu vill jag ha sommar så man kan ha klänning hela dagarna och njuta av värme och jordgubbar :)

ibland fylls jag av sån behaglig känsla i kroppen, som säger till mig att jag ha de bra och att jag mår bra nu.. livet har tagit en vändning.. solen börjar verkligen lysa!

"Där du är i livet, är de meningen att du ska vara"

Puss till er somm förtjänar de!


Söttroll

Dom är bra söta mina brorsöner :) de gick toppen att vara med de små liven igår. Saknar min lilla Fis. Men på måndag kommer hon och jag har faktiskt igen plan för sista april heller. Men man får se vad som händer. Just ja min Goa största lilla syster kommer ju då också :) nått blir de väl allt. Och på tis kommer MAMMA!! Och lilla Moa :) min FAMILJ!!! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/926071/images/2012/pic_200145039.jpg" class="image">


mycke känslor!

svallar i min kropp.. och jag vet inte vart jag ska placera allt.. men jag vet vad jag vill och de är väl huvudsaken de..

och jag tycker min åsikt och mina känslor är värda att stå upp för!

de är Bara jag själv kan välja hur jag ska leva mitt liv och bestämmer själv hur jag ska behandlas. Bara att hitta kraften och stå upp för de jag vill annars kommer jag ingenstans...

nånstans måste man sätta en gräns...  de är nu de ska vara roligt och härligt bara..

jag måste tänka på mig och mitt hjärta.. man kan ju lyckas vända ut och in på sig själv annars.. man måste veta vart gränsen är..

make or brake.

nu sitter jag för övrigt barnvakt åt mina brorsöner som just i detta nu sitter och äter varsin glassbåt och ser lite på tv :) kl 20 blir de ice age :)

imorgon jobb 7-16 igen och sen får vi se vad helgen har att erbjuda en sån som mig som är ledig och barnledig..

tjo och tjim!!

igår bjöd hanna på god middag så jag bjuder på en bild på oss från i sommras :)*tänker ständigt på dig*

hej allesammans!

hej allihop.

jag vet att jag inte bloggat på en hel evighet men jag ha inte haft riktig ork och inte tid heller tycker jag.. men ska väl ge mig på ett försök igen tänkte jag.. jag orkar inte återberätta allt som hänt sen förra inlägget!
men har inte hänt så mycket igentligen mer än att jag sålt min skithög till bil och köpt en ny. känns bra de.
jag träffar ën väldigt intressant person så nu vet ni de, men vi får se vad som händer.

nu börjar vi från början idag!

Isabell har ju vuxit på sig en hel del sen sist och pratar mer än aldrig förr. :) jonbigt ibland men väldigt roligt och skönt att hon är så lätt att komunicera med. och de funkar så bra med henne och varannan veckas boende. hon är glad alla dagar och väldigt anpassningsbar. hon är hos sin pappa denna vecka. så nu saknar man bara!

Idag har jag haft en väldigt jobbig dag. vet inte riktigt vad de är med mig.. jag brukar alltid vara glad men idag har jag bara känt mig rent ut sagt så J*LA förbannad! på ALLT!!
kände förut att öppnar nån mun och ska kommentera mig idag så brinner jag av...
Så kommer en pensionär med den fina kommentaren att jag är gravid!
Ville bara köra bil fort fort och spela hör musik hellst rammstein! skrika och bara rensa mitt huvud! för gud va elak jag ha känt mig idag! men efter en lunch med min hanna och ett samtal med en vän som är väldigt bra att rensa tankar med så känns de lite bättre men inte bra.. ska på middag hos hanna och einar ikväll iaf :) skönt man kan lätta sina mörka tankar hos vänner som lyssnar.. dom är få men värdefull!

Ja nu har jag gnällt av mig lite..

jobbigt med känslor ibland och dom kan man ju inte styra över... åtminstonde inte jag.. de man känner känner man de går inte att skita i.. och de går inte att planera...

har iaf jobba hela dagen och de har gått bra och pensionärerna har nog inte märkt av min frustration! och de är så de ska vara. man ska inte låta sin negativa sinnesstämmning gå ut över andra.. så jag har varit bra att hålla de inom mig..

snart är de sommar iaf och de längtar jag till.. våren är ju härlig den med..

ja men nu ska jag försöka skriva lite uppdateringar här så ofta som möjligt.. :) hoppas jag!

om ni som läst min blogg förr läser nu kan ni gärna kommentera eller fråga eller skriva nått ni vill veta eller vill att jag ska blogga om eftersom de va så längesen jag skrev så jag vet inte va jag ska berätta och inte!

men hare bra allesammans nu ska jag på middag snart! =) taco blir de idag hos mina fina!

Puss till er alla som förtjänar det!

RSS 2.0