hej allesammans!

hej allihop.

jag vet att jag inte bloggat på en hel evighet men jag ha inte haft riktig ork och inte tid heller tycker jag.. men ska väl ge mig på ett försök igen tänkte jag.. jag orkar inte återberätta allt som hänt sen förra inlägget!
men har inte hänt så mycket igentligen mer än att jag sålt min skithög till bil och köpt en ny. känns bra de.
jag träffar ën väldigt intressant person så nu vet ni de, men vi får se vad som händer.

nu börjar vi från början idag!

Isabell har ju vuxit på sig en hel del sen sist och pratar mer än aldrig förr. :) jonbigt ibland men väldigt roligt och skönt att hon är så lätt att komunicera med. och de funkar så bra med henne och varannan veckas boende. hon är glad alla dagar och väldigt anpassningsbar. hon är hos sin pappa denna vecka. så nu saknar man bara!

Idag har jag haft en väldigt jobbig dag. vet inte riktigt vad de är med mig.. jag brukar alltid vara glad men idag har jag bara känt mig rent ut sagt så J*LA förbannad! på ALLT!!
kände förut att öppnar nån mun och ska kommentera mig idag så brinner jag av...
Så kommer en pensionär med den fina kommentaren att jag är gravid!
Ville bara köra bil fort fort och spela hör musik hellst rammstein! skrika och bara rensa mitt huvud! för gud va elak jag ha känt mig idag! men efter en lunch med min hanna och ett samtal med en vän som är väldigt bra att rensa tankar med så känns de lite bättre men inte bra.. ska på middag hos hanna och einar ikväll iaf :) skönt man kan lätta sina mörka tankar hos vänner som lyssnar.. dom är få men värdefull!

Ja nu har jag gnällt av mig lite..

jobbigt med känslor ibland och dom kan man ju inte styra över... åtminstonde inte jag.. de man känner känner man de går inte att skita i.. och de går inte att planera...

har iaf jobba hela dagen och de har gått bra och pensionärerna har nog inte märkt av min frustration! och de är så de ska vara. man ska inte låta sin negativa sinnesstämmning gå ut över andra.. så jag har varit bra att hålla de inom mig..

snart är de sommar iaf och de längtar jag till.. våren är ju härlig den med..

ja men nu ska jag försöka skriva lite uppdateringar här så ofta som möjligt.. :) hoppas jag!

om ni som läst min blogg förr läser nu kan ni gärna kommentera eller fråga eller skriva nått ni vill veta eller vill att jag ska blogga om eftersom de va så längesen jag skrev så jag vet inte va jag ska berätta och inte!

men hare bra allesammans nu ska jag på middag snart! =) taco blir de idag hos mina fina!

Puss till er alla som förtjänar det!

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0