direkt från badet..

skriver jag nu ett inlägg..
madde snurrhövve som skriver..
....
.....
ja jag är väldigt fram och tillbaka nu.. och de är väl för att min hjärna/hjärta vet inte hur de ska göra. såhär velig har jag nog aldrig varit..
nu känner jag som så att varför ska jag streta emot då vi trivs i varandras sällskap.. de har ju inte gått så lång tid igentligen, men varför kräva när man inte vet vad man kräver?? yr eller? svar ja! de är väl bara fortsätta träffas sålänge de känns bra, som de va.. varför krångla till de? jag brukar ju inte vara så krånglig.. de är väl alltid så att man umgås sålänge de känns bra! jag vill ändå inte ha nån annan!!! varför göra ett problem av nått som absolut inte va ett problem.. va ju längesen jag kände mig så glad som jag gör i ditt sällskap och varför sluta med de och gå som en grå bitter människa då man inte behöver.. varför ta problemet i förtid? man ska väl ta problemen när dom kommer inte måla upp och skapa dom innan man behöver tas med dom... ja ni.. herregud hur jag är!! du har de ju inte lätt du heller nu med allt va de är! och så kommer jag och krånglar till precis allt..
....
.....
idag har jag jobbat... och fått läppstift som ska förstora läpparna.. :)
....
och ödet ville nog säga mig nått idag då jag träffade dig av en slump!!!
de drog ihop sig i min mage och jag trodde jag skulle smälla av.. kunde bara inte hålla mig att kyssa dig! du vackra varelse!
...
....
strålande väder va de på em. skönt att vara ute och traska då.. sen hämtade jag bella och surrade på med dagis. sen hem och åt lassange till middag, sen har jag påta på här hemma och lekt med bella och sen myst i soffan och kramas en hel del!
..
....
nu har jag tänt 63 ljus krypit ner i ett hett skumbad! ska nu se lite bb tro jag och dricka kall apelsinjuice! :)
tjo på er alla!!!

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0