hej bloggen!

hej på er allihopa!
Sista april
va helt toppen. jobbade först till 16 sen åkte jag hem och hämtade bellan som vickis (äldsta syster) hade hämtat på dagis, packade oss iväg och spenderade eftermiddagen men jätte trevligt sällskap! vi grillade och åt jätte gott, sen blev de promenad till en mysig park och barnen fick kolla på brasa och de va ju superfint väder, sen gick vi förbi en lekpark där barnen hade jätte roligt.. sen blev de kvällsfika och mys i soffan. SUPER trevlig valborgsmässoafton. så de ska vara och inge fylla och sprit. tack för den trevliga kvällen!
Gårdagen va hur bra som hellst! Isabell fick leka av sig med en kompis på fm och dan och va mycke ute och njöt av de fina vädret och mamman njöt av sällskapet ;) blev korv med bröd till lunch och sen njuta lite till ute innan de va dax att dra iväg för att hämta familjen på tågstationen som just anlänt från thailand... vi fick plats med alla väskor och grejor som skulle med men bilen va fullproppad också! :D men finns de hjärterum så....
hemma väntare bror, och äldste syster + moster och hennes barn.. så man kan väl säga att de blev fullt hus här, men skönt att alla va samlade!
de blev en lugn kväll. man kan ju verkligen säga att mamma och janne somnade fort. och själv kollade jag lite bb och trängdes med systrarna i sängen. och ingen av dom tar speciellt LITE plast och i natt när jag inte trodde de kunde bli trängre och varmare då kommer lilla bellan och vill tränga sig ner.. pjuhh... men de tog nog bara 30 min sp sa hon att hon ville sova i sin säng och så gick hon tillbaka! hon insåg nog hon med att man kunde ju sova bättre.. men imorse kom hon tillbaka..  så jag kan ju inte påstå att jag sovit sådär jätte bra inte.. men men..
idag ha de varit planeringsdag på stadshuset med jobbet.. kan va jobbigare att sitta på rumpan och bara äta en hel dag (vilket de kändes som att vi gjorde) då man inte är van de även om de är skönt att göra nått annat..
Vid dagens slut så gick jag och införskaffade nya skor till bellan..
hämtade sedan henne på dagis och åkte hem, mätt som jag va så hoppade jag middagen men bella åt bra.. sen va vi ner i förrådet och hämtade upp mina sommarkläder och sen möblerade vi om lite här i vardagsrummet,
tvättade lite och plocka en massa. sen blev de crosstrain för mig och bellan tittade på film.  efter de avrundade vi med ett bad! :) och sen lite pyjamasmys i soffan..
nu sitter jag här och känner lugnet då fisan sover sen en timme tillbaka!

STORT TACK TILL DIG UNDERBARA MAMMA! som bäddat fint, diskat, vikt tvätten och plocka en massa och den fina gåvan på bordet!! du är underbar mamma!!! så skönt att du kommit hem!!

idag har jag bara känt mig så glad...

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0