ny blogg...

kommer komma snart..
jo jag har bestämt att byta blogg.. just för att inte ha den låst och för att jag vill inte låsa upp denna som jag skrivit på i flera år då jag inte tycker alla borde läsa de. och jag vill inte rensa bloggen heller.. så jag kommer snart att byta till en annan olåst blogg.. men jag kommer nog uppdatera här med lite då och då och kanske skriva sånt som man kan skriva då man vet vilka som läser..
den nya bloggen kommer starta nästa helg, då min syster först ska hjälpa mig att designa den..

ja sen sist då...

jag och min gobella va ut på lite äventyr i torsdags,
först va vi på morbrors loppis och hälsade på och surrade lite, sen bestämde vi oss att åka till min morfar på boende och hälsa på.. har inte träffa han sen han flyttade dit för en tid sen.. han va inte sig lik om man säger så..

sen bar de av till faster i granloholm och de va ju ett tag sen de med kan jag ju säga. och där va allt sig likt. surrade på lite, sen bar de av till den underbare.. där bella fick leka av sig riktigt. härligt de. hon blev lika glad som jag då vi skulle dit :)

På fredagen så va de dax att träffa maria Rådbom! :) och hennes lilla elvira. bella och elli har inte träffats på ett år så vi bestämde ett besök på himlabadet! :D de uppskattades stort av de små. bella är ju tokig i att bada. efter de så bar de av på lite ärenden med blommköp och grejor till kvällens 40års fest som jag skulle på..
jag lämnade bella hos sin pappa och åkte hem och gjorde mig i ordning. och medeltidstema stod på agendan. så jag gjorde mitt bästa. såhär blev de.

partyt va för min moster som blev 40år! mycke dricka blev de och jag kan erkänna att jag blev pruttfull.. hade de varit nått år sedan hade jag aldrig erkänt de, men de är faktiskt så att även om de inte är bra så kan de hända alla och jag hade kul iaf. och de är huvudsaken för vart ska man bli full då om inte på fest :D hehe ja men så blev de iaf. shit happens..

hade idén att min syster kunde hänga med mig på krogen med mitt legg för vi är så lik varandra, sen ville jag ha med henne hem men hon hade redan somna hos moster.. men i min fantasi då jag kom hem fick jag för mig att hon hade följt med hem ändå, så snäll som jag är ställer jag mig och gör toast åt henne.. står där i köket och ropar.., VICKIS!! SKA DU HA MACKAN?!?! sen går jag till rummet och garvar åt mig själv då jag inser att jag är ensam..

På lördagen hade jag bestämt med maria att vi skulle hitta på nått och ha en tjejkväll.. sagt och gjort.. jag, bella, vickis och maria gjorde taco med alla möjliga tillbehör och maria hade köpt lite gott att dricka. sen hade maria köpt ny outfit som hon testade och vi tjattrade och skratta som aldrig förr.. lite skumpa och syster målade våra naglar och bella va med på ett litet hörn hela kvällen och sen bestämde vi oss för att gå ut och mysdricka lite så på med festblåsorna och sminka på oss lite ansikte...sen tog vi bussen in och gick först på jacks och tog en drink där vi träffade gustav och en tjej så vi surrade och skrattade gott ett tag innan vi gick på bishops och satt och myste lite till sen så gick vi ett varv runt stan innan vi hamna på casino och hade en trevlig stund innan vi fick skjuts hem.. vi fick ju surra lite engelska också! :D 

 

bara godsaker slank ner i strupen denna kväll, och den va lugn och härlig. väldigt trevligt hade vi från början till slut..

sen på söndagen blev en lugn dag med familjepizza och slapp.. men bella hade blivit dlig igen så jag tog med henne på primärvårdsjouren för att kolla så inte lunginflammationen hade tagit om sig men de hade den inte så de va bara en vanlig förkylning med feber denna gång..

på måndagen vabbade jag med lillfisen. passade på att rensa hennes garderob och dammsög, och skura och fixa en massa sen så lämnade jag fisen hos sin pappa för att sen åka och äta taco igen med trevligt sällskap igen ;)
natten va inte den bästa då de va en fågel som skrek och störde halva natten... inte ens öronproppar gjorde att man inte hörde den.. den skrek så satans högt.. men men de va bara bita ihop och kliva upp till jobbet igår. efter jobbet tränade jag lite på min crosstrainer och sen blev de en dusch.. sen åkte jag occh umgicks med snyggaste!

och idag så ska jag på möte med daniel ang isabells dagis placeringar.. sen blire jobbkväll..
men hare bra allesammans!! Puss till er som förtjänar de! ;)

de är ingen konst att hitta en killa att förföra, men de är en konst att hitta nån värd att förföra! ;)//tjingeling

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0