sjukstuga...

här är de fortfarande sjukstuga. isabells temp går mellan 40,8 och 39,7 upp och ner.. de är jobbigt att hon är så dålig, vill knappt äta och hur hängig som hellst.. de ända hon säger är typ jag vill inte... och jag vill sova... så går hon och lägger sig i sin säng.. huga mammas lill fis.. men jag börjar bli le att höra jag vill ha.... och då hon får, gnäller hon och säger jag vill inte ha.... men men man får tänka att hon är sjuk.. men man blir lättretlig också då man suttit instängd i 3 dagar med en sjuk och gnällig tjej som säger att hon kan inte gå och säger i ett kör att hon vill kräkas så man springer med henne på toa och då gråter hon och säger att hon inte vill kräkas..
hoppas på bättre dag imorgon..
mina känlor känns bra idag.. jag är nöjd med de jag har och är glad åt de..
har ju faktiskt inte mått så bra som jag gör nu då jag tillåter mig att må så bra som jag kan på VÄLDIGT länge..
jag är där jag ska vara...
mamma är hemma och de är en massa positiva saker som händer för henne, jag har min familj "nära" nu.. och världens underbaraste dotter förutom att hon är sjuk nu, jag är av med min skruttna bil! jag har ny dammsugare! :D jag har funnit vilka som är mina vänner :), jag har träffat en underbar karl! jag MÅR BRA!!
jag ska fortsätta vara den glada, positiva förstående okompliserade tjej jag är! för de är de jag är bäst på! hurra för mitt liv! :D
"alla får vi de vi förtjänar!"


puss till er alla!!

Din åsikt
Postat av: Maria

Det är så kul att läsa att du mår bra vännen! <3

2012-05-05 @ 14:36:58

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0