tungt...

ja de känns tungt just nu...
vet inte riktigt va jag ska skriva..
men kan börja med att jag låst bloggen för att vissa människor lägger sig i så mycket och jag vill kunna skriva de jag vill på min blogg och vara den jag är utan att nån annan ska lägga sig i de och haka upp sig på de jag skriver.. de är mitt liv och de lever jag...
ja så är de!!
idag och igår har varit två dagar fylld med tårar.. känns så jobbigt... men känslor kan man inte styra.. plötsligt händer de och jag kan inte leva i ovisshet och inbillning... jag måste gå efter min magkänsla och mitt hjärta.. jag vill ha dig och bara dig men då de inte går att spela fullt ut så är de lika bra att passa... :(
jag har inte känt såhär på evigheter.. du är den jag vill ha!!!! jag vill bara vara i din närhet, känna dina läppar, din värme, höra ditt skratt och se dig i ögonen. men jag fixar de inte....... :( hur kunde de bli såhär!!!!
och jag har försökt att lyssna på glad musik och peppa mig själv men de går inte..
de är väl lika bra att lyssna på ballader och grina ur sig! för de är nått man vill ha ut så de måste väl ut!
......
men jag ska fortsätta vara den jag är och ta dagen som den kommer med öppet sinne..
har nu gjort om en massa hemma och de är väl mest för att skingra tankarna på annat!
idag har jag varit hemma med isabell också då hon gick på sista penecillin kuren, hanna va här och vi åkte på en kaffe till bennyboy! våran country man!
sen så kom einar och hanna på middag hos mig.. mycke surr blev de idag. tur man har vänner ibland. de behövde jag.. jag bjöd på lax med citronsås och pressad potatis och rårivna morötter och glass och kaffe på de! sen fick fisan bada och dona och hon deckade i soffan sen.
hon har verkligen varit på toppen humör igår och idag. väckte mig imorse med en stor kram och puss och sa mamma jag älskar dig!
.....
hon säger verkligen så roliga saker nuförtiden.. idag ville hon se film och jag sa nej för jag tycker inte hon behöver sitta vid tv:n hela tiden.. då drog hon av en djup suck och sa du får inte göra såhär med mig.. de spelar ingen roll sa jag för jag tycker du kan leka lite nu.. då sa hon.. jag blir så galen!! haha! trollunge! men hon såg inte att jag smög undan och skratta då hon satt där på golvet och blev galen för att hon inte fick som hon ville.. ! haha.. hemma hos benny gick hon runt med hanna och kolla och går in i badrummet och säger men herregud va fint! hon är som en liten dam ibland. haha.. hon är verkligen för härlig.. mitt hjärta!!! hon gör att allt känns lite lättare för från henne får man verkligen hejdlös kärlek!!!
ne nu ska jag sluta skriva för nu ska jag nog krypa ner i sängen och dra nå gammalt över mig.. en ny dag imorgon!

Din åsikt

Klottra här:

Vem äru?:
I'll be back!

Kontaktadess: (publiceras ej)

Din blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0